Spruitjesstamppot met kruidenroomkaas

Geplaatst op zondag 20 oktober 2019 @ 14:57 , 126 keer bekeken

Spruitjesstamppot met kruidenroomkaas    4 personen

Ingrediënten

1 kg aardappelen

750 gr spruitjes

zout

2 dl melk 

200 gr kruidenroomkaas

Bereidingswijze

  • Schil de aardappelen en verdeel ze in vieren.
  • Maak de spruitjes schoon, halveer de grote exemplaren en laat de kleinere heel.
  • Zet de aardappelen en de spruitjes samen op in een bodem met water en zout, laat 20 a 25 minuten gaar worden en giet de overtollige vocht af.
  • Breng in een steelpan de melk aan de kook en leg er de kruidenroomkaas in, zodat het kan smelten.
  • Stamp intussen de aardappelen en de spruitjes fijn.
  • Schenk de kaas-melkmengsel  over de stamppot en roer alles door elkaar.
  • Dien de stamppot heet op.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: